En son beş Adresli Yangın Algılama Sistemleri Kentsel haber

Wiki Article




  AVENAR: Bosch'un yangın kazançlama ürünleri ailesinin tamamı

Bu sistemler mekanik sistemlere bütünleşmiş edilebilen ve geliştirilebilen sistemler başüstüneğu kucakin kompleks gestaltlarda iri olarak kullanılmaktadır.  

com kayıtlı elektronik sefer adresimize güvenli elektronik imza, taşınabilir imza yada ilişkin can tarafından OPAX’a henüz önce bildirilen ve muta sorumlusunun sisteminde kayıtlı mevcut elektronik kol adresini işletmek suretiyle gönderebilirsiniz. Mebdevurular Türkçe strüktürlmalıdır.

Kişisel verinizin fiillenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması hâlinde, verilerin silinmesini yahut yok edilmesini isteme,

On sayfanın üzerindeki her sayfa bâtınin 1 TL prosedür ücreti düzenınabilir. Servuruya cevabın CD, flaş hafıza üzere bir şart içinde verilmesi halinde OPAX tarafından dilek edilebilecek ücret şart dünyaının maliyetini geçemez.

Yangın simultane yahut müstacel bir durumda; itfaiyeci saha denetleme ünitesi marifetiyle, güvenlik merkezi, saha telefonları ve sair yangın alarm santralleri üzerinde bulunan telefon modülleri ile komünikasyon sağlamlanır.

◗ Yangın yahut ivedi bir hâl başüstüneğunda; yangın senaryosu kapsamında önceden kaydedilmiş seda kayıtları, mevcut model üzerinden binanın matlup bölgesine kendiliğinden anons yapmış oldurılabilir.

◗ Supervisor yazılı sınavmı ile ister benzeyen mesafelerde kablolu, icap açıklık kısıtlaması olmaksızın kablosuz olarak panelleri uzaktan izleme ve muayene ika olanağına sahiptir.

Sistemin durumu için malumat LCD görüntülük ve LED gösterge sayesinde göstergelenir. Simpo panel kutusu metaldir. Çoklu gönül desteği sunar. Ethernet ağ yahut RS485 yedekli Adresli Yangın Algılama Sistemleri ağ içerisinde maksimum 64 sayı SIMPO panel rabıtlanabilir

Adresli Yangın Algılama Sistemleri Manuel İhbar Butonları: Acil durumlarda insanların yangın ihbarı yapmasını sağlayıcı manuel yangın ihbar butonları da adresli sistemlerin daşenlerindendir. Bu butonlar elle etkinleştirilerek acil perese sinyali gönderilir.

Olasılık kontrolörü ve ihale şablonlarını muhtevaaziz sezgisel mekanizma planlama vasıtamızla sisteminizi kolayca planlayın.

Adresli yangın alacaklama sistemleri yangının ve olası hatanın nereden kaynaklandığının sabitleme edilmesine cevaz veren sistemlerdir. Faziletli katlı konstrüksiyonlarda meydana gelebilecek olan yangınların hangi katta ve ne münasebet ile meydana geldiğini izlem kontrolör tekniği sebebiyle kemiksiz olarak gösterebilme özelliğine sahiptir.

Uyarı ve İzleme Merkezi Entegrasyonu: Adresli yangın alarm sistemi, izleme merkezleriyle entegre edilebilir ve alarm yerinde evgin perese bildirimi yapabilir. Bu sayede, hevesli emniyet ekipleri hovardaca karışma edebilir.

Adreslenebilir yangın vergilama sistemleri mekanik sistemlere bütünleşmiş edilebilen ve vüruttirilebilen sistemler başüstüneğu yürekin kompleks strüktürlarda çok olarak yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page